Ναταλία Σαλάχα

Η Ναταλία Σαλάχα (Salacha), ιδιοκτήτρια και δημιουργική διευθύντρια του Salacha Concept Store, έμαθε την τέχνη του Art de la Table δίπλα στη μητέρα της, Ανδριάνα Σαλάχα, η οποία από το 1976 διατηρούσε κατάστημα και εταιρεία χονδρικής table art αντικειμένων στην Αθήνα.

Αργότερα κι ενώ είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ιταλία, επέστρεψε στην Ελλάδα για ν’ αναλάβει την εταιρεία της μητέρας της και στη συνέχεια άνοιξε το δικό της κατάστημα Salacha, στο Κολωνάκι.

Η Ναταλία, διεύρυνε τους ορίζοντες του καταστήματος, συνθέτοντας την αισθητική του ευ ζην και πέρα από την τέχνη του serving & dining, προσθέτοντας deco items, αξεσουάρ, ρούχα και κοσμήματα στις συλλογές της.

Από το 2008 έως και σήμερα, η ίδια ταξιδεύει κι επιλέγει από τους καλύτερους σχεδιαστές, είδη που συμφωνούν τόσο με το φίνο γούστο όσο και με τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ. Ο στόχος της είναι κάθε τι που φέρει την υπογραφή Salacha να είναι όμορφο και διαχρονικό.

“Επιτυχία είναι, να μην χρειαστεί ποτέ η πελάτισσα μας ν’ αντικαταστήσει την αγορά της”.

Ναταλία Σαλάχα, Salacha Concept Store

Η Ναταλία έχει έδρα της το κατάστημα τόσο για να έρχεται σ’ επαφή με τους πελάτες αλλά και για να επιμελείται η ίδια την βιτρίνα και τη διακόσμηση των συλλογών.